H Iωάννα Τούνη βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και όσο ο καιρός πλησιάζει, δυσκολεύτεται όλο και περισσότερο!

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιππα.

Η Iωάννα Τούνη έχει γενικά δύσκολη εγκυμοσύνη, μιας και από την αρχή έχει ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες και πόνους ανά διαστήματα αλλά, όπως έχει πει, είναι διατεθειμένη να υπομείνει τα πάντα για το παιδάκι της μέχρι και να γεννηθεί.

Η γνωστή influencer, το βράδυ της Δευτέρας, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι έχει πολλούς πόνους στην πλάτη, ενώ την είδαμε να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα πάνω στο χαλί, μιας και είχε κάνει στο σπίτι της βιολογικό καθαρισμό και τα περισσότερα από τα έπιπλα ήταν βρεγμένα!

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε: “Έχω μόλις γυρίσει σπίτι και πονάει φουλ η πλάτη και η μέση μου. Έχω ξαπλώσει στο χαλί για να ισιώσω γιατί δεν έχω πουθενά αλλού πραγματικά. Τα μαξιλάρια του καναπέ έχουν βγει από τη θέση τους γιατί έχω κάνει βιολογικό καθαρισμό και έτσι είναι το μισό σπίτι γιατί είναι όλα βρεγμένα σχεδόν. Είναι όλα καλυμμένα με νάιλον. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω σήμερα. Πονάω πολύ. Ταλαιπωρήστε και άλλο, αντέχω!”