Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στη μετάδοση αναμετρήσεων για το Μουντιάλ από την πλατφόρμα του ANT1+. Τουλάχιστον για σήμερα, Τετάρτη, τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ θα μεταδοθούν από το «ελεύθερο» κανάλι του ομίλου.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη το απόγευμα υπήρχε έντονη φημολογία ότι στο κανάλι έγινε σύσκεψη για να μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια από τον ANT1 και το έτερο κανάλι του ομίλου, το Μακεδονία TV, και να τεθεί εκτός νυμφώνος η συνδρομητική πλατφόρμα. Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για τα προβλήματα στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ είναι έντονες και μάλιστα το #ant1plus «κατάφερε» να φτάσει στην πρώτη θέση των ελληνικών trends στο twitter.

Η εκδοχή του Τσουβέλα

Ο γνωστός κωμικός, που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, Αλέξανδρος Τσουβέλας, δεν άφησε… ασχολίαστη την κατάσταση με τη μετάδοση των αγώνων. Με ένα σπαρταριστό βίντεο και ατάκες «φωτιά», έδωσε τη δική του… εκδοχή για την κατάσταση που (φαντάζεται ότι) επικρατεί στον ANT1+. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο συμμετέχει και ο επίσης γνωστός και αγαπημένος κωμικός, Μάκης Παπασημακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Επεσα κάτω

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Τσουβέλας στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022