Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τραγούδι, τη στήριξη του στους καλλιτέχνες, αλλά και για τη μέρα που μπήκε στη φυλακή.

«Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.

«Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά, ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με τη φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυψε ότι έχει κάνει φυλακή.

«Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στη φυλακή, μου είπαν: κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ;», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από τη φυλακή. Όταν βγήκα από τη φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα», επισήμανε για την εμπειρία που βίωσε.

«Το κράτος μου χρωστάει δεν του χρωστάω εγώ», κατέληξε.