Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
1-sofia-Xatzipanteli-botx
Lifestyle

Σοφία Χατζηπαντελή: Αγνώριστη και υπερβολικά σέξι λίγους μήνες μετά το GNTM

Θαυμάστε τη... Πριν από λίγες ημέρες έκανε botox

Πριν από λίγες ημέρες έκανε botox μπροστά στον φακό και μοιράστηκε τη διαδικασία με τους διαδικτυακούς της φίλους στo Instagram, ενώ πριν από λίγες ώρες η νέα ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο των media, αφού μοιάζει πιο καυτή και διαφορετική από ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή περνώντας από το «GNTM» και φεύγοντας από αυτό είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχει σήμερα.

Εμείς τη γνωρίσαμε με μακρύ μαύρο μαλλί, ενώ τώρα είναι ginger με κοντό καρέ, που την κάνει πιο καυτή από ποτέ.


Η νέα εικόνα της Σοφίας

Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία Χατζηπαντελή, με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο, έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄ αυτόν τον λόγο δεν μιλάει τόσο καλά ελληνικά.

Πριν έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες τον χρόνο, δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ τον μήνα.Το μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και «αγκαλιάσει» την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία Χατζηπαντελή είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το YouTube.

Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο είχε ανεβάσει 30 βιντεάκια, και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από δύο χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκάλυπτε 20 πράγματα που είχε μάθει στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, ήταν αρκετά διαφορετική από τη σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπήρχε και τα μαλλιά της ήταν κατάξανθα.Δύο χρόνια μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη στο κανάλι StyleLikeU. Εκεί, οι καλεσμένοι μιλούν για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα γδύνονται και ξεβάφονται μπροστά στον φακό, μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχά τους, στην πιο αυθεντική και ευάλωτη εκδοχή τους.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή, και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στυλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης, πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα "μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ". Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: