Η νέα Σταρ Ελλάς, Σαµάνθα Μίσοβιτς, µιλάει στο «Secret» για την κατάκτηση του τίτλου οµορφιάς, για το πάθος της µε το τάε κβον ντο, τη συµµετοχή της στο «Big Brother», αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη που πήρα τον τίτλο. ∆εν το περίµενα και θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κ. Πάνο Ζήνα και την οµάδα του, γιατί, αν δεν ήταν όλοι αυτοί, δεν θα ήµουν στη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κριτική επιτροπή», τονίζει αρχικά και µας αποκαλύπτει τη βασική της απασχόληση.

«Αυτήν τη στιγµή ασχολούµαι µε τον χώρο του µόντελινγκ και µε το τάε κβον ντο επαγγελµατικά. Ηταν ένα άθληµα που είχε επιλέξει ο αδελφός µου και εγώ, κοριτσάκι 5 ετών, ακολούθησα τα βήµατά του. Ετσι, το αγάπησα και έµεινε στη ζωή µου», υπογραµµίζει, ενώ µιλά για τον σύντροφό της, Ανδρέα, που βρισκόταν µαζί της στα καλλιστεία.

«Στο ίδιο μαγαζί»

«Με τον Ανδρέα εργαζόµασταν στο ίδιο µαγαζί. Εγώ ήµουν barwoman και εκείνος υπεύθυνος καραόκε. Κάποια στιγµή ο φίλος του, που ήταν d.j., έβαλε ένα τραγούδι να παίξει και µε ρώτησε αν µου αρέσει. Απάντησα "ναι", αλλά δεν το είχα ξανακούσει, και µετά µου είπαν ότι τραγουδούσε ο Ανδρέας, γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Ετσι πιάσαµε συζήτηση πάνω σε αυτό το θέµα. Είµαστε πολύ καλά, συζούµε εδώ και δύο χρόνια», αναφέρει, ενώ είναι ξεκάθαρη για το θέµα του γάµου. «Είναι νωρίς ακόµα. Είναι πολύ µεγάλα βήµατα αυτά».


Όσο για το «Βig Βrother» και τη συµµετοχή της σε αυτό; «Με δήλωσε ο σύντροφός µου χωρίς να το ξέρω, µέχρι που µε πήραν για το casting. Είδε ότι τα περνούσα και µε έπεισε να πάω, διότι πίστευε ότι θα µε βοηθούσε», αναφέρει η πανέµορφη Σταρ Ελλάς.


*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26 Νοεμβρίου 2022.