Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 29/11/2022 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε τις ανασφάλειες που είχε κάποτε, ενώ περιέγραψε ένα απίθανο σκηνικό όταν η Φαίη Σκορδά μπέρδεψε το όνομά της στον «αέρα» της εκπομπής.

«Eίχα ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση»

«Παλαιότερα είχα μια ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι κοινωνικό λάθος. Το ότι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους θα έπρεπε να είναι το λιγότερο πράγμα που μας ενδιαφέρει».

H τραγική στιγμή με τη Φαίη Σκορδά

«Δεν με έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη διάσημη στον δρόμο, αλλά έχω πάει καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη, και λέει με πολύ μεγάλη χαρά “και τώρα υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα”», είπε γελώντας.

Για τη μεγαλύτερη αδυναμία της

«Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι η ενσυναίσθησή μου. Η μεγαλύτερή μου αδυναμία είναι τα παιδιά μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ. Κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς. Το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι δύσκολοι άνθρωποι», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: