Καθηλωμένο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega «Maestro» με τίτλο «Ένας απαίδευτος βουλιάζει».

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Maestro

Στο επεισόδιο του «Maestro» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, 1 Δεκεμβρίου, Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Κανείς δεν περίμενε το τι θα ακολουθούσε...

Ο Ορέστης ενδίδει στον έρωτα της Κλέλιας, παρόλο που έχει δεχθεί απειλές από τον πατέρα της, Φάνη, να απομακρυνθεί και να μην ξαναπλησιάσει την κόρη του. Η πρώην σύζυγό του από την άλλη, η Αλεξάνδρα, περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο, ενώ -όπως είδαμε- ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, διαβάζοντας σχετικά βιβλία. Ποιος σκότωσε όμως τελικά τον Χαράλαμπο;

Χαμός στο Twitter με την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά, η Χαρούλα Αλεξίου η οποία στο έβδομο επεισόδιο της σειράς «Maestro» και συγκλόνισε με κάθε της ατάκα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά "χαρτιά" της τηλεοπτικής σειράς με την ερμηνεία της να ξεχωρίζει και το twitter να υποκλίνεται στην εμφάνισή της.

Δείτε ακόμη: Maestro - To μυστικό του Χαράλαμπου αποκαλύφθηκε και οι χρήστες του Twitter έμειναν άφωνοι

Δείτε τις υπέροχες αναρτήσεις για την Χ. Αλεξίου