Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα.

Για τον Ανδρέα Γεωργίου και τις εξελίξεις της σειράς, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε: «Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα ήταν αυτή που έπρεπε να “πλακωθώ” με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικα. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας».

Για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα, υπογράμμισε: «Η παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” θέλει να αναδείξει το πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας, να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Στην παράσταση, έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια, αλλά και από φιλικά και συγγενικά ζευγάρια».

Μιλώντας για τη Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, εξομολογήθηκε ότι: «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις».