Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε για τη συμμετοχή του στο All Star Survivor και έριξε τα «βέλη» του κατά του Νίκου Μουτσινά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία για το All Star Survivor.
«Η απάντηση θα δοθεί σύντομα σε όλους, και σε αυτούς που έχουμε κάνει δύο κουβέντες με την παραγωγή και στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα».

Η απουσία του Ντάνου από το All Star Survivor δεν θα επηρεάσει την επιτυχία του προγράμματος, δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος, καθώς θεωρεί ότι η επιτυχία του Survivor ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο reality επιβίωσης.

Παράλληλα, ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και εξέφρασε την ενόχλησή του για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε από τον παρουσιαστή.
«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Για μένα είπε πολύ αρνητικά πράγματα, μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Μετά είπε πάλι αρνητικά πράγματα όταν έφυγα. Για μένα αυτό είναι λίγο άνανδρο. Το να κοροϊδέψεις έναν άνθρωπο για ένα τικ που έχει, όπως εγώ το ψεύδισμα, αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που έχω γι’ αυτόν», δήλωσε.

«Αν κοροϊδέψεις έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα θα γελάσεις με αυτό; Νομίζω η τηλεόραση δίνει μία ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς, γιατί βλέπουμε άτομα με μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο – δεν το λέω ειρωνικά – να μην είναι στην τηλεόραση. Η δύναμη αυτή είναι ψευδαίσθηση και είναι κάτι παροδικό. Δεν έχω κάτι μαζί του, κατά τ’ άλλα μου είναι συμπαθής σαν εικόνα και σαν φιγούρα», συμπλήρωσε.

Πληροφορίες θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να είναι η παρουσιάστρια του φετινού My Style Rocks. Όπως δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος, τη θαυμάζει αφάνταστα ως παρουσιάστρια και θεωρεί πως δεν μπορεί να την κρίνει. Ο ίδιος πάντως είχε περάσει από δοκιμαστικό για να είναι στην κριτική επιτροπή του reality μόδας, αλλά έκανε «πίσω» γιατί τον πήραν στο Survivor.