Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τον ερχομό του γιου τους, η, Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχοντας ξεκινήσει όλες τις προετοιμασίες που χρειάζεται για να τον υποδεχτούν.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή influencer αποφάσισε να γεννήσει σε μαιευτήριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη νέα καθημερινότητα με τον γιο τους.

Μέχρι τότε όμως, η Ιωάννα Τούνη η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ καθημερινά μοιράζεται από με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές της αλλά και δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην κύηση.

Το απόγευμα της Δευτέρας η μέλλουσα μαμά πήγε για την καθιερωμένη επίσκεψή της στον γυναικολόγο συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε και ένα τρυφερό βίντεο με την Ιωάννα Τούνη λίγο πριν τον υπέρηχο, ενώ και εκείνη με τη σειρά της ανήρτησε τo δικό της βίντεο και έγραψε: «Baby loading».