Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Άννα Χατζησοφιά για τις επαγγελματικές επιτυχίες της αλλά και την υιοθεσία της όταν ήταν μικρή.

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας.

«Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχθηκα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό το όλο συμβάν. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια και αυτό ήταν το βασικό ζήτημα. Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά».

Σε ερώτηση για τον Χάρη Ρώμα και την κριτική που του ασκήθηκε για τον Ηλία Μίχο είπε πως είναι ντροπή να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις αποδείξεις.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δε συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;».

«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο παιδοβιαστή. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος» ανέφερε.