Το επίθετό του, µια ιστορία από µόνο του. Η φωνή του, ανατριχιαστική. Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης µάς συστήθηκε πρόσφατα στο τραγούδι; Έχει γίνει ήδη γνωστός µε τραγικό τρόπο, µέσα από τον χαµό του δηµοφιλούς αδερφού του…

Ο ίδιος έχει πάρει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Κυκλοφορεί ήδη νέο τραγούδι από την Cobalt Music, το «Καψούρα µου», που είναι µεγάλη επιτυχία, σε µουσική Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού, Βαλεντίνο και Μάριου Καπότση.

Στην «Αυτοκίνηση», όπου εµφανίζεται µε τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο ∆άντη, «βάζει φωτιά», µε τον κόσµο να τον αποθεώνει. Και είναι µόλις 21 ετών… Η οµοιότητα της φωνής του µε εκείνη του αδικοχαµένου Παντελή, µεγάλη…



«Είναι ευλογία για µένα. Το θεωρώ φυσιολογικό. ∆εν είναι κάτι που ξαφνιάζει τους γύρω µου, όµως δεν παύει να είναι και µαγικό», δηλώνει στο «Secret». Με το που πιάνει το µικρόφωνο βλέπει στα µάτια του κόσµου τη δίψα να τον ακούσει.

«Διασκεδάζουν»

Υπάρχουν όµως και εκείνοι που αµφισβητούν τις ικανότητές του, κάνοντας σύγκριση: «Την πρώτη φορά είναι προκατειληµµένοι. Το αισθάνοµαι, όµως µου δίνει χαρά το γεγονός ότι, αφού µε ακούσουν, διασκεδάζουν µαζί µου και µε παραδέχονται», εξηγεί. Οσο για το καλύτερο σχόλιο που έχει ακούσει: «“Μόνο από σένα µπορούµε να ακούµε τα τραγούδια του Παντελή”, µου λένε και αυτό µε συγκινεί… Είναι πολύ τιµητικό για µένα, παρόλο που τα λένε εξαιρετικά πολλοί τραγουδιστές».



Η αλήθεια είναι πως ο Κωνσταντίνος µε το που ανέβηκε στην πίστα είχε ένα κοινό «προίκα» από τον αδερφό του: «Θα σου πω ότι είχα βήµα ως προς το να µε ακούσουν, δηλαδή από έναν άλλον που δεν είχε αδερφό τον Παντελή Παντελίδη. Αυτό δεν σηµαίνει πως τους είχα κερδίσει από πριν. Ηταν εύκολο να ακουστώ, όχι να τους κάνω δικό µου κοινό. Αυτό έγινε αφότου τραγούδησα και µε αποδέχτηκαν».

«Ξέρω τι κάνω»

Οσο για τα κακοπροαίρετα σχόλια που τον θέλουν να µιµείται τον αδερφό του, ο ίδιος δεν αντιδρά. «Ξέρω πολύ καλά τι κάνω. ∆εν θα τους πείσω µε κάποιον
Ακούω κάθε κριτική µε χαρά, για να διορθώνοµαι
άλλον τρόπο παρά µόνο µε τη δουλειά µου. ∆εν µε αγγίζουν αυτά τα σχόλια, όµως µε αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει µε τη βελτίωσή µου ως καλλιτέχνη. Ακούω κάθε κριτική µε χαρά, για να διορθώνοµαι, αν χρειάζεται. Κανείς δεν είναι τέλειος, πόσω µάλλον κάποιος στην ηλικία µου, που τώρα ξεκινάει. Εγώ θέλω να µιλώ µε τη δουλειά µου», αναφέρει.



Νέα τραγούδια

Μετά την «Καψούρα µου» ετοιµάζει νέα τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. «Είµαστε συνέχεια στο στούντιο µε την παραγωγάρα µου, τον Χριστόδουλο, και τον Βαλεντίνο. Ξέρω πως µέσα στο 2023 θα βγάλουµε δίσκο που θα έχει τραγούδια του Παντελή και γι’ αυτό ειδικά ανυποµονώ», αποκαλύπτει. Η κουβέντα κλείνει
Του άρεσε πολύ να µαγειρεύει, ειδικά όταν πήγε και έµεινε µόνος του
µε τον Παντελή. Ο µικρός του αδερφός µοιράζεται µαζί µας µια αγαπηµένη του συνήθεια. «Του άρεσε να φτιάχνει η µαµά µας πεϊνιρλί και φακές και έφτιαχνε και ο Παντελής πεϊνιρλί. Του άρεσε πολύ να µαγειρεύει, ειδικά όταν πήγε και έµεινε µόνος του», δηλώνει. «Ο αδερφός µου είναι πάντα εδώ µε τα τραγούδια του, όµως πάντα θα µου λείπει», καταλήγει.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 3 Δεκεμβρίου 2022.