O Nίκος Αποστολόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο GNTM και τον Γιώργο Καράβα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αποκάλυψε τα δύο ριάλιτι που τον εκνευρίζουν προσωπικά.

«Το "Love Island" και το GNTM είναι τα δύο μεγάλα βατερλό. Το Βατερλό συνάντησε τον Τιτανικό και ο κόσμος βαρέθηκε. Δεν του λένε τίποτα αυτά τα παιχνιδάκια, είναι κουραστικά, ανόητα», είπε αρχικά ο Nίκος Αποστολόπουλος.

«Εγώ δεν τα βλέπω. Έχω κάνει παύση εδώ και χρόνια, οπότε αν συνεχιστεί αυτή η παύση ακόμα καλύτερα για να μην ακούω αυτά που λέτε εσείς στα κανάλια για όλα αυτά. Αυτά που κάνουν εκεί μέσα, εγώ τόσα χρόνια στη μόδα δεν τα έχω ξαναδεί», συμπλήρωσε.

Μου αρέσει η Σοφία Χατζηπαντελή

Αναφορικά με τη Σοφία Χατζηπαντελή, ένα πρόσωπο που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, δήλωσε: «Εμένα μου αρέσει η Σοφία πολύ. Τους έχει γραμμένους όλους και τους παίζει, όπως γουστάρει. Είναι απρόβλεπτη, έχει μια μοναδικότητα. Έκανε και unfollow την Καγιά. Σοφία ορθή».

Ο Γιώργο Καράβα θα ψάχνει δουλειά

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καράβα και δεν δίστασε να αφήσει ένα  καυστικό σχόλιο για εκείνον. «Ωραίο παιδί είναι, καλό παιδί φαίνεται. Πέρα απ’ αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο. Του χρόνου μπορεί να ψάχνει για δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: