Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-eleonora-Melati-Petroutseli-mega-kalimera
Lifestyle

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στο MEGA Καλημέρα και «αναστάτωσε» το πλατό

«Επέστρεψα στα φιλαράκια μου»

Στην εκπομπή «MEGA Kαλημέρα » επέστρεψε και επίσημα σήμερα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή της, η παρουσιάστρια επανήλθε σήμερα οριστικά στο πλατό και όλοι την υποδέχτηκαν πολύ θερμά.

«Καλημέρα, παιδιά, μου λείψατε! Μου έχετε φάει τη ζωή. Όταν άρχισα να σας βλέπω και στον ύπνο μου, λέω κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέστρεψα εδώ, στα φιλαράκια μου τα ωραία και όλα καλά».

Δείτε το βίντεο


Μιλώντας για την επιστροφή αυτή, ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Ζηρδέλη καταπιάστηκαν με το πώς θα κάθονται πλέον στο πάνελ της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι της εκπομπής. Μπορεί να έφυγε, αλλά πάντα είναι εκεί. Μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άνετα η Άννα με τη Φλορίντα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Θα γίνει η εκπομπή επιτέλους γυναικοκρατούμενη», είπε η Άννα Ζηρδέλη.

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψει. Η Φλορίντα είναι ένας άνθρωπος από εμάς και περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Όπως θυμάστε, είχε φύγει γιατί είχε κάποιους προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, το είχε ξεκαθαρίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει στην εκπομπή, με πολλή χαρά θα τη δεχτούμε», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Είναι και η χαρά της ζωής. Τις δύο φορές που προέκυψε να έρθει - γιατί θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, από ό,τι έχω καταλάβει, και αυτό που συζητούσαμε ήταν ότι προσπαθούσε να βρεθεί μια φόρμουλα από την αρχή. Δεν είναι ότι πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα. Έχει άλλον αέρα, άλλη χημεία με τα παιδιά, είναι κι η κουμπαριά με την Ελεονώρα και νομίζω ότι θα τα πάμε φανταστικά», κατέληξε η Άννα Ζηρδέλη.