Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-eleni-gerasimidou
Lifestyle

Ελένη Γερασιμίδου: Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις μου - Τι είχε πει για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Όταν είχαμε την κόρη μας μωρό, ξυπνήσαμε και είχαμε μόνο 500 δραχμές» - «Έχασα σε 4 ημέρες 7 κιλά»

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, την κρίση ηλικίας που οδήγησε στον νευρικό κλονισμό και την οικονομική της κατάσταση στο παρελθόν

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το οξύ έμφραγμα που έπαθε, τα σχόλια που έχει κάνει σε όσους δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής, αλλά και τον νευρικό κλονισμό που είχε πάθει.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο οξύ έμφραγμα που έπαθε πρόσφατα.

«Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά με έσωσαν», ανέφερε και στη συνέχεια, μίλησε για τους ηθοποιούς που δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής: «Θα σας πω αυτό που μου είπε και ο Γιάννης Μπέζος ότι "θα ήθελα να παίζω με ανθρώπους που έχουν βγάλει σχολή". Θα μου πείτε, πώς ο Θανάσης Βέγγος ή η αδερφή μου δεν έβγαλαν σχολή; Δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους, αλλά για αυτούς που έχουν ξεχωρίσει για κάτι άλλο, όπως την ομορφιά τους».

Για τις δηλώσεις που έχει κάνει για συναδέλφους της

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν, απλά κάποιες τις απομονώσαν, όπως για την Ζέτα Μακρυπούλια και βγήκα εγώ η κακιά».

Για την οικογένειά της

«Όταν είχαμε την κόρη μας μωρό ξυπνήσαμε και είχαμε μόνο 500 δραχμές. Δεν υπάρχει κανείς από την οικογένειά μου πια» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Για τα κιλά της, τα χειρουργεία και τον νευρικό κλονισμό

«Πριν την πρώτη εγχείρηση που έκανα, είχα μια μεταφυσική εμπειρία με την αδελφή μου. Διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2 και έπρεπε να χάσω κιλά. Δεν είμαι στο Χόλιγουντ να παίρνω τις υψηλές αμοιβές, αν μου έλεγαν να γίνω σιλφίδα, πάλι μια κοντή σιλφίδα θα ήμουν. Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 27 μου, είχα ένα ελαφρύ νευρικό κλονισμό και δεν έτρωγα, έχασα σε 4 ημέρες 7 κιλά», είπε κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: