Ο Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το βίντεο που έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης του έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια του live του Χρήστου Μάστορα και από χρήστη του TikTok απαθανατίστηκε να χορεύει ξέφρενα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν χάνει κανένα live της Δέσποινας Βανδή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του προς την αγαπημένη του.

Δείτε το επικό βίντεo



Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για Βανδή και Μπισμπίκη

Το πρωί της Κυριακής 11/12/2022, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», θέλησε να σχολιάσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται η Δέσποινα Βανδή να σκύβει πάνω από τη σκηνή και να δίνει ένα καυτό φιλί στον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη.

Μόλις είδε η Σίσσυ Χρηστίδου το βίντεο, ζήτησε αμέσως να παίξει ξανά, αυτή τη φορά όμως με ήχο για να ακούσει και το τραγούδι που αφιέρωσε η τραγουδίστρια στον καλό της.

Ξετρελαμένη με τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η παρουσιάστρια σηκώθηκε και φώναξε: «Ζησ’ το για όλες μας κορίτσι μου» προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της, ενώ ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, σχολίασε: «Ξεσπάθωσε η Σίσσυ Χρηστίδου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: