Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την κορούλα του που ήρθε πριν από λίγες μέρες στη ζωή, τον τρόπο που τη δέχτηκε ο 5χρονος γιος του Χάρης και αποκάλυψε τον λόγο που δακρύζει όταν βλέπει τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Η κόρη μας γεννήθηκε στις 22 Νοέμβριου. Έχω συνηθίσει τα ξενύχτια, είμαι ετοιμοπόλεμος. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι με τη μικρή. Νομίζαμε ότι τα έχουμε όλα έτοιμα, άλλα είχαμε ξεχάσει ποσά πράγματα χρειάζονται» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει. Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.

Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.