Η ηθοποιός και συγγραφέας Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».


Όπως ήταν επόμενο η υποστήριξη της Μαρίας Ιωαννίδου προς τον Γιώργο Κιμούλη έφερε έντονες αντιδράσεις στο «τραπέζι» του «Πρωινού Μας».

 Αφροδίτη Γραμμέλη

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά.

Έλενα Χριστοπούλου

«Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».


«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: