Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και έκανε λόγο για τη φωνή του, τις συνεργασίες του με νέους καλλιτέχνες, αλλά και για την τραπ μουσική.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθεί στα μυστικά που διατηρούν αναλλοίωτη τη φωνή του, ενώ αποκάλυψε πως τις λίγες φορές που έχει συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες, το έχει μετανιώσει. 

Ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη φωνή, ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς. Εγώ δεν κάπνιζα και δεν έπινα ποτέ, γι’ αυτό ακόμα μπορώ και τραγουδάω. Θα ασχολούμαι με τη μουσική ότι και να γίνει. Έχω συνεργαστεί 1-2 φορές με νέους καλλιτέχνες και το έχω μετανιώσει» τόνισε αρχικά.

Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα...

«Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα και γίνεται κάποιος, πρέπει να γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ταπεινός πρέπει να γίνεται. Όταν νομίζει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι αυτός και κανένας άλλος, άστα να πάνε» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Νταλάρας.

Θέλω η μουσική να έχει μηνύματα

Μιλώντας και για την τραπ μουσική, ο Γιώργος Νταλάρας ξεκαθάρισε: «Ακούω τραπ μουσική, αλλά θέλω αυτή η μουσική να έχει μηνύματα, όχι καλαμπούρια και βρισιές. Βγάζω φωτογραφίες με θαυμαστές. Τα πολλά αυτόγραφα δεν βγάζουν νόημα με το πέρας του χρόνου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: