Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
gerasimidou_kori
Lifestyle

Ελένη Γερασιμίδου: Η επική ατάκα της κόρης της που έκανε Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο να μείνουν «κάγκελο» (Βίντεο)

«Ξεχάσατε το βρακάκι σας»

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 βρέθηκαν η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος και η κόρη τους, Αγγελική. Οι τρεις τους παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησαν για όλους και για όλα.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είπε «στις 24 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκα σε επέμβαση. Έπαθα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Από την στιγμή που με σώσανε… είμαι καλά τώρα, έχω καινούργια καρδιά. Μου κάνανε μπαλονάκι και stent».

«Από τη στιγμή που σώθηκα ήμουν ευτυχής. Πέρασε μία περίοδος όπου ένα φάρμακο που έπαιρνα για τον διαβήτη δεν μου πήγαινε καθόλου και είχα στομαχικές διαταραχές, δεν ήθελα να φάω αλλά έτρωγα γιατί έπρεπε να φάω. Τώρα είμαι πολύ καλά» συμπλήρωσε.«Ξεχάσατε το βρακάκι σας»

Μαζί της ήταν και ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη τους, Αγγελική, οι οποίοι την «ξεμπρόστιασαν» κανονικά:

«Δεν γίνεται, θα σε δώσω! Το πως κουτσομπολεύει τον κόσμο… ''Τα ίδια κάνουν και για μας'' μου λέει» είπε αρχικά το παιδί του ζευγαριού.

«Πειράζω τις γυναίκες! Άμα βλέπω μια μεγάλη γυναίκα και μου έχει το φουστάνι μέχρι εδώ σκισμένο να της το παίρνει ο αέρας, δεν την κουτσομπολεύω για να την προσβάλλω αλλά της λέω ‘κυρία, κυρία, το φουστάνι σας σκίστηκε’. Και σε μια άλλη, μια νέα κοπέλα που έσκυψε βγαίνοντας από ένα φαρμακείο, μπορεί και να μην φορούσε τίποτα, δεν ξέρω, φάνηκαν όλα και της λέω ‘κάτι ξεχάσατε’. Αυτή αμέσως με ρώτησε με χαμόγελο τι, ''το βρακάκι σας'' της είπα» εξήγησε η ίδια στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μία ιστορία της.

«Δεν μπορώ, δεν αντέχω! Θέλω να την πειράξω με χιούμορ» παραδέχθηκε τότε η Γερασιμίδου.