Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε στην εφημερίδα «Real Life» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική της πορεία.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στη δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, αλλά και στην αγωνία που βίωσε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Υπάρχει κάτι που σας αγχώνει στον τηλεοπτικό αέρα;

«Δεν υπάρχει κάτι που να με αγχώνει πια τόσο πολύ στον αέρα, ώστε να με μπλοκάρει ή να με ακινητοποιήσει. Αυτό που εξακολουθεί να με ενοχλεί είναι όταν οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο και τους τρόπους τους, αλλά και αυτό ξεπερνιέται όταν αναλογιστεί κανείς ότι αυτές οι συμπεριφορές, ακόμα κι αν απευθύνονται σε εμάς, τελικά χαρακτηρίζουν μόνο εκείνους από τους οποίους εκπορεύονται».

Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό;
«Φυσικά παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό και με ποσοτική και με ποιοτική προσέγγιση. Με πολύ μεγάλο σεβασμό και ειλικρίνεια και, όπου βλέπουμε τα λάθη μας, προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Η προσέγγισή μας δεν είναι αρνητικά ανταγωνιστική, τοξική. Πολλές φορές έχουμε θαυμάσει επιλογές, το έχουμε συζητήσει, το έχουμε παραδεχτεί. Προσπαθούμε στη συνέχεια να το μετουσιώσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Αυτό είναι ένας υγιής ανταγωνισμός, που μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλους».

Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία στη μέχρι τώρα πορεία σας;
«Νομίζω ότι από τις δυσκολότερες συγκυρίες ήταν όταν έκλεισε το παλιό MEGA και μείναμε χωρίς δουλειά και ταυτόχρονα η τότε κυβέρνηση είχε αποφασίσει να διαμορφώσει ένα πλαίσιο μιας περίκλειστης αγοράς με μόλις τέσσερα κανάλια. Τότε αισθάνθηκα ότι ίσως να μην καταφέρω να συντηρήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, αισθάνθηκα πραγματικό φόβο επιβίωσης και ήταν μια δύσκολη στιγμή. Όμως, είναι όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές που μας κρατούν γειωμένους και αυτό είναι τελικά δώρο πολύτιμο».