Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στην ιστορία του Μουντιάλ μετά τον αγώνα-θρίλερ που έφερε την μεγάλη νίκη στην Αργεντινή.

Το απόγευμα της Κυριακής το Μουντιάλ 2022 έριξε αυλαία με τον μεγάλο τελικό στο Κατάρ. Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει από νωρίς με 2-0 έναντι της Γαλλίας, η οποία στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου έκανε την ανατροπή με 2-2.


Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου η Αργεντινή κέρδισε με 4-2, και ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, με την οικογένειά του να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.


Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του, Αντονέλα Ροκούζο, μετά την μεγάλη νίκη στο Μουντιάλ:

Αντονέλα Ροκούζο: Ποια είναι η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι


Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988, με πατέρα επιχειρηματία, ενώ η μητέρα της αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αφού η Αντονέλα Ροκούζο έχει δύο αδέλφια.

Η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι γεννήθηκαν στην ίδια πόλη, στο Ροσάριο της Αργεντινής, ενώ για πρώτη φορά γνωρίστηκαν σε παιδική ηλικία, όταν εκείνη ήταν 4 ετών και αυτός 5.


Η Αντονέλα Ροκούζο σπούδασε Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Είναι μοντέλο και οδοντίατρος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε με τον Μέσι στην Ισπανία.


Το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα media επί ενάμιση χρόνο. Η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι το 2017 παντρεύτηκαν, έχοντας αποκτήσει ήδη δύο γιους, όσο η εκείνη διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της.


Ο τρίτος γιος ολοκλήρωσε την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού. Σήμερα η Αντονέλα Ροκούζο ακολουθεί καριέρα φωτομοντέλου και έχει στην ιδιοκτησία της μια επιτυχημένη μπουτίκ υποδημάτων στη Βαρκελώνη.


Η εντυπωσιακή Αντονέλα Ροκούζο ταξίδεψε στο Κατάρ, όπου έζησε από κοντά τον παλμό του Μουντιάλ 2022, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τον άνδρα της ζωής της, Λιονέλ Μέσι, να υψώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Ντυμένη από την πρώτη μέρα με τη φανέλα της Αργεντινής, η 33χρονη και τα παιδιά της χειροκροτούσαν τον Μέσι, ήδη από τον πρώτο αγώνα, από τα θεωρεία των επισήμων.


«Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι παρόντες δίπλα μου. Τα παιδιά μου είναι πλέον μεγάλα και το να μπορώ να βλέπω πώς αντιλαμβάνονται τα πάντα, πώς απολαμβάνουν και επίσης υποφέρουν είναι κάτι το ξεχωριστό. Η υπόλοιπη οικογένειά μου έχει ήδη πάει σε Μουντιάλ, σε Κόπα Αμέρικα, αλλά όχι οι γιοι μου», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022.


Οι χλιδάτες διακοπές στο Κατάρ

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούζο πέρασαν μια ρομαντική βραδιά στο Λα Πέρλα, μια συνοικία που διαθέτει ένα τεχνητό νησί με μεγάλους επίπεδους πύργους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)


Το ζευγάρι δείπνησε σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Ντόχα, το οποίο αυτοδιαφημίζεται ως «premium Turkish steakhouse». Στο συγκεκριμένο εστιατόριο τα πιάτα μπορεί να κοστίζουν έως 250 ευρώ, ενώ τα επιδόρπια φτάνουν τα 180 ευρώ.


Tο μέρος αυτό έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα της οικογένειας στο Κατάρ και η 33χρονη το έχει επισκεφθεί επίσης με τα παιδιά της και τους γονείς του Λιονέλ Μέσι.

Oι τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού: