Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και τη φημολογούμενη επιστροφή της σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Happy Day».

Απόσπασμα από όσα είπε προβλήθηκε στην εκπομπή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες της είχαν αποχωρήσει από το «Happy Day», γιατί δέχτηκαν πρόταση από τον ΣΚΑΪ για το «Love It» με καλύτερη αμοιβή.

Είχε χτυπήσει τη μισή μας ομάδα 

«Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει τότε, η μισή ομάδα του Happy Day. Τότε ο ΣΚΑΪ είχε χτυπήσει τη μισή μας ομάδα με πολλά χρήματα και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το "Happy Day", έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την πίστευαν στον ΣΚΑΪ 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ καλή ομάδα. Όταν άρχισε η Ιωάννα να μη φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα, ίσως προσπάθησαν να της επιβάλλουν κάποια πράγματα στη σκαλέτα, στη ροή. Αυτό ίσως εννούσε».


Τέλος, εξήγησε πως η επιλογή του καναλιού να την πλαισιώσει με τέτοιους επαγγελματίες έγινε επειδή πίστευε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Σε επίπεδο ανθρωπίνου δυναμικού ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα. Επαγγελματίες με πολύ καλές περγαμηνές. Δηλαδή, Ιωάννα σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΪ σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να πει ότι της αρέσει να αιωρείται ότι έχει προτάσεις», είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: