O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς η σειρά του Maestro από σήμερα βρίσκεται στους καταλόγους του Netflix γα την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο δημιουργός έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media, αποκαλύπτοντας ότι σε δύο μήνες από τώρα θα προβάλλεται σε όλες τις χώρες.

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου».

«Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στη γλώσσα μας (με υπότιτλους), αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα τη χώρα προβολής», έγραψε ο σκηνοθέτης-ηθοποιός.

«Σε δύο μήνες θα προβληθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Το Maestro in Blue θα είναι ο διεθνής τίτλος και θα προβάλλεται από τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο παγκόσμια. Ανυπομονώ», κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά θέλησε η Μαρία Καβογιάννη να αναφερθεί στην πρώτη μέρα προβολής της σειράς Maestro στο Netflix!

«Ερχόμαστε κόσμε!!!!!

Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης» έγραψε η Μαρία Καβογιάννη ανεβάζοντας το τρέιλερ για την προώθηση της σειράς από το Netflix.

Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις ξένες γλώσσες που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησής της, μάλλον δεν είναι και τόσο χιουμοριστικό αφού πράγματι η σειρά έχει μεταγλωττιστεί σε πολλές γλώσσες, μεταξύ αυτών τα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Ιταλικά, τα Πορτογαλικά και τα Τουρκικά και μάλιστα ντουμπλάρονται οι φωνές των πρωταγωνιστών στις αντίστοιχες γλώσσες.

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.

Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.
“Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March… Looking forward!!!».