Η Μαριάνα Βαρελά και η Φαμπιόλα Βαλεντίν πανηγύρισαν τη νίκη της χώρας τους στο φετινό Μουντιάλ με ένα φιλί.

Η Μαριάνα και η Φαμπιόλα - που στέφθηκαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα, το 2020, ζουν τον απόλυτο έρωτα ως παντρεμένο ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο: Η φιλία στα καλλιστεία κατέληξε σε μεγάλο έρωτα και γάμο (Εικόνες)

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς απασχόλησαν την επικαιρότητα με τον γάμο τους. Παντρεύτηκαν μυστικά στις 28 Οκτωβρίου, ενώ τόσο καιρό κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή.

Μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Μουντιάλ, έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις στο Instagram και πανηγύρισαν για τη χώρα τους.

«Πόσο μας κόστισε, πόσο υποφέραμε, πόσα απολαύσαμε και πόσο γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή... από το χέρι του έρωτα της ζωής μου σε όλο το παιχνίδι μέχρι να μοιραστώ το τελευταίο πέναλτι με τον μπαμπά μου, μέσω βιντεοκλήσης.

Αυτό για την Αργεντινή είναι πολιτισμός, πάθος, χαρά και υπερηφάνεια, πολλή υπερηφάνεια, το ίδιο έχουμε κάθε φορά που βλέπουμε την εθνική μας ομάδα να παίζει, αλλά αυτή τη φορά μοιράζομαι τη χαρά που είμαστε οι πρωταθλητές κόσμου.Σε ευχαριστώ Θεέ μου που με πήγες στην Αργεντινή, σε ευχαριστώ μπαμπά, σε ευχαριστώ αγάπη μου @fabiolavalentinpr που έζησες το πάρτι μαζί μου και ευχαριστώ την εθνική μου ομάδα που είναι τέτοιοι πολεμιστές.

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ», έγραψε η Μαριάνα Βαρελά κάτω από μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram.


Σε μία μάλιστα, από αυτές τις φωτογραφίες, δείχνει να ανταλλάσσει ένα φιλί με την αγαπημένη της, ενώ φορούν κι οι δύο μπλούζες της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Το ίδιο στιγμιότυπο δημοσίευσε η Φαμπιόλα Βαλεντίν. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το χαμόγελό σου είναι ο στόχος στα ενενήντα 🏆 Η Αργεντινή είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια 🏆💙🤍💙».