Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-kOSTAS-tSOUROS-oRESTIS-tZIOVAS
Lifestyle

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: Το ευτελίζει λίγο - Aκούγεται σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του

«Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους», είχε πει ο ηθοποιός - Όσα σχολίασε ο δημοσιογράφος για τον Ορέστη Τζιόβα

Την εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή σχολίασε ο Κώστας Τσουρός και εξέφρασε τις ενστάσεις του για τα λεγόμενά του.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus», στην οποία ανέφερε: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω, για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασε ένα απόσπασμα των δηλώσεών του και ο Κώστας Τσουρός δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του, τονίζοντας πως νιώθει ότι ο ηθοποιός ευτελίζει τα όσα λέει.

«Μου κάνει σαν να το ευτελίζει λίγο»

«Αυτή τη φορά μάς δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος είχα πει ότι πολύ καλά έκανε και μπράβο του και τι ωραία που τα λέει. Εδώ όμως, όπως τα περιγράφει, εμένα κάπως μου κάνει. Μπράβο του που έχει κι αυτές τις εμπειρίες και που λέει για έρευνα, αλλά αυτό το "είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου" μου κάνει σαν να το ευτελίζει λίγο», είπε αρχικά.


«Σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

«Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του. Δηλαδή, εμένα αυτό μου φάνηκε. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι προσπαθεί να κερδίσει αυτή την εμπειρία επειδή έχει φίλους γκέι. Αυτό καταλαβαίνω εγώ», συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός.

Μια πράξη που δεν ήθελε να κάνει, αλλά προέκυψε

Τέλος, τόνισε πως τα λεγόμενα του ηθοποιού παραπέμπουν σε μια πράξη που δεν ήθελε ο ίδιος να κάνει, αλλά προέκυψε. «Ο λόγος για τον οποίο λέει ότι προχώρησε σε αυτή την εξερεύνηση του εαυτού του κάπως μου χτυπάει. Ήταν σαν να μην ήταν επιλογή του, σαν να προέκυψε επειδή είχε γκέι φίλους, σαν να μην ήθελε να το κάνει. Εμένα έτσι μου ακούγεται», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: