Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει αποφασίσει μετά τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβει τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα, ο Γρηγόρης Μόργκαν βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ενώ, το βράδυ της Δευτέρας 26/02/2024 η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τους απαθανάτισε να φτάνουν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του Κώστα Τσουρού.

1-eyridikh-balabanh-grhgorhs-morgan-mega

Δείτε ακόμη - Βαλαβάνη: H αντίδρασή της όταν είδε φώτο του Βασάλου και η αμηχανία στο στιγμιότυπο με τον Γρηγόρη Μόργκαν (Βίντεο)

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε δηλώσεις της, δεν έκρυψε ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και σε μια επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



Δεν ήρθα μόνη μου, αφού έχετε και το πλάνο

«Δεν ήρθα μόνη μου, αφού έχετε και το πλάνο. Έχουν υπάρξει κι άλλες επίσημες έξοδοι, απλά δεν υπήρχαν κάμερες. Όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουν και αλλάζουν κάποια πράγματα. Αυτή τη φορά θέλω να κρατάω χαμηλά τη μπάλα. Είμαι πάρα πολύ καλά» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επικοινώνησε μαζί μου ο Βασάλος μετά την εκπομπή

«Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψή μας και τη γνώμη μας. Θα στήριζα τον άνθρωπο που είχαμε υπάρξει μαζί στο παρελθόν, αλλά θεωρώ ότι όποιος κι αν ήταν εκεί, το ίδιο θα έλεγε. Επικοινώνησε μαζί μου μετά την εκπομπή, τα είπαμε, ήταν όχι ενοχλημένος, αλλά λέει, γιατί να μη μπορεί να πει την άποψή του», είπε κλείνοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: