Το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην περσινή τελετή απονομής των Όσκαρ, φαίνεται πως θα στοιχίσει στην καριέρα του.

Αν και ο ηθοποιός περίμενε η νέα του ταινία, με τίτλο «Emancipation» να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί ξανά στην κινηματογραφική βιομηχανία και να επανέλθει σιγά σιγά στο προσκήνιο, φαίνεται πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Το αστείο του Κρις Ροκ για το καραφλό κεφάλι της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ, η οποία πάσχει από αλωπεκίαση, στη σκηνή των Όσκαρ αποτέλεσε την αιτία για να σηκωθεί ο Χολιγουντιανός σταρ από τη θέση του και να χαστουκίσει τον κωμικό, ενώπιον του κοινού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Έναν χρόνο αργότερα, εξακολουθεί να δέχεται τις συνέπειες της πράξης του. Αν και ο ίδιος θεωρεί τη νέα του ταινία πραγματικό «αριστούργημα», το κοινό και οι κριτικοί δεν δείχνουν να έχουν την ίδια άποψη.

Σύμφωνα με το Radar Online, οι εισπράξεις της ταινίας στο παγκόσμιο box office είναι απογοητευτικές. Η παραγωγή κόστισε 120 εκατ. δολάρια και μέχρι στιγμής, οι εισπράξεις ανέρχονται στα 3 χιλιάδες δολάρια. Φυσικά, δεν τίθεται ενδεχόμενο, η ταινία να προταθεί για τις Χρυσές Σφαίρες.


Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γουίλ Σμιθ είναι πραγματικά απογοητευμένος και λυπημένος, βλέποντας όσα έχει καταφέρει να καταρρέουν.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο Radar Online: «Ο Γουίλ ξέρει ότι ο δρόμος προς τη λύτρωση είναι μακρύς και πολλοί άνθρωποι δεν θα τον συγχωρήσουν. Όμως, αυτό είναι που τον κάνει να θέλει να επιστρέψει».