Δύο φωτογραφίες από το παρελθόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο δημιουργός της σειράς Maestro θέλησε να κάνει ένα throwback στον χρόνο και πόσταρε μια φωτογραφία από το μακρινό 1992, όπου τον είδαμε να ποζάρει με τα αδέρφια του.

Μάλιστα, πόσταρε και μια τωρινή φωτογραφία τους και, όπως ήταν φυσικό, οι διαφορές στην εξωτερική τους εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό παρέα με τα αδέρφια του, Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα, και η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στα social media.

«As time goes by… #christmas22 #christmas92 #brotherssister #plus #newentries #nieces», έγραψε ο δημιουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, Μανώλη, με τη Βίλλυ Μαλάμη. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Στέφανο και τη Νάρα, από τον δεύτερό του γάμο, με τη Σουζάνα.

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί φίλοι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξετρελάθηκαν και έσπευσαν αμέσως να του κάνουν likes και σχόλια.