Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, μετά την Αλεξάνδρα.

Με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αναφέρθηκε στα παιδιά του, η παρουσιάστρια τόνισε πως η κόρη της δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει αδερφάκι.

Γιατί δεν της κάνετε ένα αδερφάκι;

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Για να καταλάβετε, η Αλεξάνδρα είναι 4,5 ετών τώρα. Αν τη δεις με μικρότερα παιδάκια, τα αγαπάει πάρα πολύ, τα προσέχει. Ένας άνθρωπος αν το δει θα πει "γιατί δεν της κάνετε ένα αδερφάκι;"».

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, όπως εξήγησε η Ελεονώρα Μελέτη. «Αν πας και της πεις "θέλεις αδερφάκι;" θα πει "όχι, δεν θέλω, αν έρθει, θα το πατήσω και θα το κάνω...". Δεν θέλει ούτε να ακούει για αδερφάκι», αναφέρει.


Δεύτερο παιδί για να έχει παρέα το πρώτο

Τέλος, εξήγησε πως δεν θεωρεί σωστό να κάνει κανείς δεύτερο παιδί, απλά και μόνο για να έχει παρέα το πρώτο. «Εγώ το επιχείρημα του να κάνεις δεύτερο παιδί για να έχει παρέα το πρώτο, δεν το δέχομαι. Δεν θα κάνει βρε την οικογένειά του το παιδί; Δεν θα έχει άλλους φίλους, άλλους συγγενείς; Μια χαρά είμαστε όλοι, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», είπε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: