Μαντάτα... παλαιότερων εποχών φέρνει η ενημέρωση από το δελτίο ειδήσεων του MEGA σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση στην Αθήνα τις ημέρες των Χριστουγέννων

Από το… βουβό ρεβεγιόν πέρυσι και την εστίαση να βάζει λουκέτο στις 2:00, στο φετινό sold out τόσο στις πίστες όσο και στα εστιατόρια.

«Είδα τον κόσμο πολύ ευχαριστημένο. Τα έδωσε όλα. Το τριήμερο ειδικά ήμασταν sold out κι αυτό είναι πάλι sold out. Γινόταν χαμός, είχαμε ουρές έξω από το μαγαζί. Είχα να το δω αυτό από το "Διογένης Παλλάς". Ξέσπασε ο κόσμος, βγήκε, διασκέδασε», λέει ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι τιμές του ρεβεγιόν


Οι τιμές στα μπουζούκια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινούν από τα 160€ στα 4 άτομα και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 300€. Ωστόσο σε αρκετές πίστες οι τιμές μπορεί να αυξηθούν κι άλλο, ανάλογα με το πόσο καλό και μπροστινό τραπέζι θα ζητήσουν οι πελάτες.

«Υπάρχει sold out, ο κόσμος βλέπω ότι θα βγει και στο τελευταίο μπαράκι που θα χωράει δύο άτομα. Βλέπω και στην σκηνή πάνω που νοιώθεις ότι σ’ ένα σημείο θα σπάσει η σκηνή. Έχουν μαζευτεί τόσο πολύ, ειδικά τα νέα παιδιά», λένε οι τραγουδιστές.

Οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης περιμένουν να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου διασκεδάζοντας. Όμως ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης προσελκύει ακόμα κι άλλες εθνικότητες.

«Μέχρι στιγμής, από όσο γνωρίζω, με κρατήσεις το μαγαζί είναι στο 85%. Έχουν μείνει ένα δύο τραπέζια κι αυτό γιατί ο κόσμος περιμένει την τελευταία στιγμή. Ειδικά με τα μπουζούκια, τους αρέσει ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης», αναφέρει η Αγγελική Δάρρα.

Παρά τις αυξήσεις στα περισσότερα προϊόντα, ήδη οι κρατήσεις για τα ρεβεγιόν της αλλαγής του χρόνου είναι πάρα πολλές.

Όσοι αποφασίσουν να κλείσουν την τελευταία στιγμή, πρέπει να ελπίζουν στην καλή τους τύχη για να βρουν το πολυπόθητο τραπέζι.