Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε σε εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό του 2023, όταν και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την απόφασή της να κρατήσει το επώνυμο του Γιώργου Πατούλη, η ίδια απάντησε: «Το όνομά μου είναι Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, είναι κάτι με το οποίο έχουμε πορευτεί και οι δύο μαζί, είναι κοινής αποδοχής και είμαστε χαρούμενοι και οι δύο να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Η Μαρίνα Πατούλη αντέδρασε όταν άκουσε για τον Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο μέχρι προσφάτως έκαναν κοινές εμφανίσεις μετά το ειδύλλιο που έζησαν: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το έχω συνηθίσει πλέον και θεωρώ πως όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, έχεις χρέος μαζί με τα αρνητικά να ακούς και τα θετικά. Θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να νιώθω άσχημα με τη δημοσιότητα», συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Και απέφυγε περισσότερες ερωτήσεις: «Ρε λύσσα με τον Βλάση Χολέβα, τα έχω πει παιδιά όλα αυτά, άλλη ερώτηση έχουμε;».

Όταν έγινε αναφορά σε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη, η Μαρίνα Πατούλη συνέχισε: «Παιδιά, σας παρακαλώ, όχι άλλο κίτρινο! Πώς έλεγε ο Κούρκουλος… όχι άλλο κάρβουνο; Πράγματα που αφορούν εσωστρέφεια, δεν τα βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Δεν το ακούω αυτό. Τίποτα. Κανένα σχόλιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Τ. Μεσσαροπούλου: «Η Μαρίνα Πατούλη συγκατοικούσε με τον Χολέβα»