Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια stand up comedy.

«Για να μην πληρωθώ έχω ακούσει μέχρι ότι έχει πεθάνει η μαμά του λογιστή και ότι θα λείπει για την κηδεία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε τηλεφωνικές πωλήσεις για 2 ημέρες. Έκανα stand up comedy και δεν γέλασε ούτε ένας, μια λίγο μεθυσμένη κυρία φώναξε "πότε θα τελειώσει όλο αυτό;"», είπε ο ηθοποιός.

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που οι άνδρες μιλούσαν για τις γυναίκες σαν να είναι σπορ αμάξια», συμπλήρωσε.

«Το πρώτο μουσικό κομμάτι που επιχείρησα να γράψω είναι τραπ, εγώ το λέω χιπ χοπ. Δεν αποδέχομαι καμία μορφή βίας που επικρατεί στην τραπ, εγώ ερωτεύτηκα τον ήχο, τη μουσική. Στο δημοτικό σχολείο ξεκίνησα να παίζω ντραμς», είπε ο Λευτέρης Πορτοκάλογλου.

«Δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, είμαστε σε άλλο χώρο. Πολλά κομμάτια του πατέρα μου μού αρέσουν, ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ”Δίψα”», είπε ο γιος του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Fishy»: Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 17:10 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας ταξιδεύει στην Ελβετία.

Ο Νίκος Μπάρκουλης αναφέρθηκε στον πατέρα του, τον αείμνηστο ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, είναι όμορφη. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν "φύγει". Ο μπαμπάς μου δεν είχε πολύ κόσμο γύρω του, εμένα και τη μητέρα μου είχε. Με τα αδέλφια μου δεν έχω επαφές», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μαρασλή, μίλησε για τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Θέλω πολύ να ασχοληθώ με τη φιλοσοφία, αυτό που σπουδάζω. Θέλω να κάνω πράγματα, όχι στον χώρο του θεάματος», είπε.

«Στη μητέρα μου σίγουρα ταιριάζει η πολιτική. Μου έχουν γίνει προτάσεις για μόντελινγκ και για σειρές, αλλά δεν είμαι σε αυτή τη φάση», είπε η Φαίδρα Μαρασλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: