Για την Ελεονώρα Μελέτη το 2022 ήταν μια όμορφη χρονιά, αφού είχε στο πλευρό της τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια του Mega από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και εκείνη φροντίζει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί σε αυτήν, κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς η Ελεονώρα Μελέτη αναπολεί πολλές από αυτές τις στιγμές, γι' αυτό και σήμερα το μεσημέρι Παρασκευής (30/12) ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας μερικές από αυτές.

Όπως θα δεις, στις περισσότερες φωτογραφίες, μαμά και κόρη ποζάρουν σε τρυφερά στιγμιότυπα, ανταλλάσσοντας φιλιά, αγκαλιές και πολλά άλλα.

«Μερικά γλυκά μικρά κακομονταρισμένα αλλά και τι πειράζει(?!) στιγμιότυπα του 2022 λίγο πριν αυτό φύγει… όπως όλες οι χρονιές, είχε τα εύκολα αλλά και τα πιο απαιτητικά μαθήματα… πάμε για την πίστα 2023! Καλή χρόνια σε όλους, με υγεία, όνειρα και λιγότερη βία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.