Η Δάφνη Μπόκοτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τα πάντα για τη Eurovision και τον σχολιασμό που έκαναν μέχρι πρότινος ως ντουέτο ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

«Ήμουν μαγκωμένη γιατί η σχέση μου με την ΕΡΤ έληξε λίγο άδοξα, απότομα κι άσχημα. Εμένα με άφησε με μια μικρή πληγούλα, δεν το κρύβω. Θα μπορούσα να μην κάνω ρήξη για τη Eurovision και να καθίσω ήσυχη και να ήμουν σίγουρη πως θα είμαι την επόμενη χρονιά εκεί που ήμουν. Έκανα όμως ρήξη γιατί ενοχλήθηκα και τελικά είχα δίκιο. Στην ΕΡΤ και στη Eurovision ήμουν με μισθό και μόνιμος υπάλληλος. Ο μεγαλύτερος μισθός ήταν 2.800 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα έκανα τη Eurovision. Γιατί χτυπιόμουν εγώ όταν μετά τα χρήματα έρεαν και άρχισαν τα συμβόλαια…», ανέφερε αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω συνάδελφο. Για να το κάνουν τόσα χρόνια προφανώς καλά θα το κάνουν. Σε προσωπικό απαντάς επί προσωπικού, δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο του καναλιού που είσαι για να απαντήσεις. Είναι αθέμιτο, νομίζω. Δηλαδή αν κάποιος μου έστελνε στο κινητό μου "είσαι ηλίθια", θα έπρεπε να πω στη Eurovision "δεν είμαι ηλίθια, αλλά πανέξυπνη, φίλε"; Το ίδιο δεν είναι;», πρόσθεσε η Δάφνη Μπόκοτα για την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για το μήνυμα που έλαβε.