Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», λίγο πριν αναχωρήσει με τους υπόλοιπους παίκτες για το Survivor All Star.

Η αθλήτρια, η οποία χώρισε μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου από τον Παναγιώτη Τριβυζά, άφησε μάλιστα και ένα υπονοούμενο για όσα ειπώθηκαν σχετικά με το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

Η ερώτηση και το υπονοούμενο 

«Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να λέει: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».



Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Αντωνά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε για τον χωρισμό της πρώην παίκτριας του Survivor από τον Παναγιώτη Τριβυζά.

Οι πληροφορίες της Μαρίας Αντωνά

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, είναι ένα τρίτο πρόσωπο: «Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια».



Η δημόσια συγγνώμη της Μαρίας Αντωνά

Μετά από λίγες ημέρες παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την παίκτρια του Survivor, η οποία διέψευσε την είδηση: «Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες που ήθελαν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο, από την στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη και να απολογηθώ και εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε κι εγώ μεμονωμένα, οπότε καλή συνέχεια και συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και την στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ό,τι καλύτερο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: