Με το κεφάλι από ύψος τριών μέτρων φαίνεται ότι έπεσε πάνω σε μία πέτρα ο γνωστός συνθέτης, Νότης Μαυρουδής, που έχασε τη ζωή του στο σπίτι του στην Κουκουράβα. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Νότης Μαυρουδής έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό. Ο 77χρονος συνθέτης έπεσε με το κεφάλι από ύψος τριών μέτρων και χτύπησε πάνω σε πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!

Η σύζυγός του, η οποία ήταν παρούσα, κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά ο Νότης Μαυρουδής ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή και ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, με ανάρτηση του στο facebook: «Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας Notis Mavroudis ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του.



Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».