Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Hello, μαζί με τους δύο γιους της, η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός η οποία είχε ενεργή τηλεοπτική δράση στα 80s και στα 90s, έχει πλέον επιλέξει να ζει μόνιμα στην αγαπημένη της Πάρο.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν και αποκάλυψε όλα όσα της λείπουν από τη δουλειά της.

Μιλώντας για τη δουλειά της και όλα όσα της λείπουν από το παρελθόν, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε: «Έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω, δεν το έκανα από χόμπι αλλά για βιοπορισμό, επειδή πολλοί φαντάζονται πολλά. Δεν καβάλησα το καλάμι γιατί ποτέ δεν είδα όλο αυτό που έκανα πιο σοβαρά από ό,τι έπρεπε. Άρχισα πολύ μικρή, μεγάλωσα μέσα σε αυτή τη δουλειά, δεν έγινε ξαφνικά ώστε να τρελαθώ. Είχα την ωριμότητα να καταλάβω τι μου συνέβαινε. Δεν μου λείπει καθόλου η δουλειά μου, αυτό που μου λείπει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο».

Κάνοντας αναφορά στα παιδιά της, η ίδια επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητές τους πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι γιατί κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γιος της, Μιχαήλ, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο αποκάλεσε τη μητέρα του «βασίλισσα των σνακ».