H Κέλι Μπρουκ αποτέλεσε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της δεκαετίας του '90.

Η πληθωρική Κέλι ήταν η πρώτη Βρετανίδα που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις πιο σέξι γυναίκες του περιοδικού «FHM» το 2005, καθώς και η πρώτη που μπήκε στην πρώτη δεκάδα περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη υποψήφια.

Πάντως, η ίδια αποκαλύπτει ότι ήταν πιο ανασφαλής τότε παρά τώρα. «Πάντα λέω ότι πρέπει να αγαπώ το σώμα μου τώρα γιατί είναι το σώμα που θα εύχομαι να είχα σε δέκα χρόνια. Αλλά είναι εύκολο να σκέφτεσαι ότι το σώμα σου δεν είναι αρκετά καλό και να θέλεις να δείχνεις διαφορετική. Ακόμα και όταν ήμουν πολύ πιο αδύνατη δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή. Πάντα το σκέφτεσαι αυτό όταν είσαι νεότερος. Όταν μεγαλώνεις όλες αυτές οι ανασφάλειες απλώς ξεθωριάζουν. Σκέφτεσαι έξω από τον εαυτό σου και δεν είσαι πια τόσο εγωκεντρικός. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το στομάχι μου που πετάει πάνω από το τζιν μου. Σκέφτομαι να ταΐσω αυτό το γατάκι που μόλις μπήκε στην πόρτα μου».

Η Κέλι πιστώνει στον νέο της σύζυγο, τον ηθοποιό-μοντέλο Τζέρεμι Παρίσι, το ότι τη βοήθησε να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της - γιατί είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ίδια εξήγησε: «Ο Τζέιμς είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Νομίζω ότι σίγουρα είχα τις στιγμές που ένιωθα πολύ ανασφαλής. Όταν περνάς από χωρισμούς και τέτοια πράγματα, αυτό επηρεάζει πραγματικά τη διατροφή σου και μερικές από τις πιο αδύνατες στιγμές μου ήταν και μερικές από τις πιο δυστυχισμένες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Brook (@iamkb)