Η Σοφία Βόσσου μίλησε στον Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας και την απώλεια κιλών, αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο με την «Άνοιξη» στη Eurovision και τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, μέσα στη φυλακή.

Η Σοφία Βόσσου αρχικά μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Δεν με φόβισε η περιπέτεια της υγείας μου. Έχω απαλλαγεί απ' όλα τα βάρη του φόβου, ούτε τον θάνατο φοβάμαι. Δεν έχουν βρει ούτε οι γιατροί ακόμη τι ακριβώς μου συνέβη.

To χειρουργείο στο στομάχι 

Έκανα ένα χειρουργείο στο στομάχι λόγω στένωσης του οισοφάγου και έπαθα διάτρηση. Επί έναν χρόνο ταλαιπωρούμουν και δεν έβρισκαν από πού προέρχεται. Ο γιατρός μου έκανε μια πατέντα και τέλειωσε το πρόβλημα». Συνέπεια της ταλαιπωρίας που πέρασε ήταν η μεγάλη απώλεια κιλών και αναφέρει για αυτό: «Έχασα τότε πολλά κιλά γιατί έπαιρνα μια ορμόνη που μου αλλοίωνε τη γεύση και ένιωθα αηδία για το φαγητό».

O παράδεισος να γίνεται κόλαση

«Η αγάπη δεν χάνεται, αλλάζει χρώματα. Δεν γίνεται ύστερα από έναν χωρισμό ο παράδεισος να γίνεται κόλαση. Μπορούμε να διατηρούμε ανθρώπους στη ζωή μας όταν καταλάβουμε πως αλλάζουν τα χρώματα της αγάπης», σημείωσε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: