Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την καριέρα της, την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, και τη σχέση τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Δείτε ακόμη - Δέσποινα Βανδή: "Πάντα σχολιαζόμουν, με συντροφεύει χρόνια αυτό αλλά ζω με τον τρόπο που με εκφράζει" (Βίντεο)

Αρχικά, η Δέσποινα Βανδή περιέγραψε το ξεκίνημα της μουσικής της καριέρας της, απ' όταν ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια και πήρε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία δίπλα στον Βασίλη Καρρά.


Δέσποινα Βανδή: Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τίποτε απ' όλα αυτά

«Όταν ξεκίνησα δεν φαντάστηκα ούτε κατά διάνοια ότι θα συνέβαινε όλο αυτό στη ζωή μου. Εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτέ τίποτε απ' όλα αυτά. Εγώ ήμουν ένα παιδί που σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησα να τραγουδάω αφού είχα κάνει κάποιες άλλες δουλειές πιο πριν, γιατί οι γονείς μου δεν μπορούσαν να με σπουδάσουν, οπότε έπρεπε να τα καταφέρω μόνη μου οικονομικά και ξεκίνησα να τραγουδάω για να βοηθήσω τα οικονομικά μου κάνοντας κάτι που αγαπούσα πάρα πολύ και το ήθελα πάρα πολύ από παιδί. Τότε, στα τοπικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, που δεν ήταν και πάρα πολλά, που ήταν και ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, τραγουδούσαμε γιατί το ευχαριστιόμασταν πάρα πολύ αυτό που κάναμε. Κάπως έτσι βρέθηκα τον 2ο-3ο χρόνο δίπλα στον Βασίλη Καρρά και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται όλο», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Ο Βασίλης Καρράς μου έδωσε τα δύο μου πρώτα τραγούδια

«Ο Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε τα δύο μου πρώτα τραγούδια, το "Γέλα μου" και το "Αδιέξοδο", που όταν μου είπαν ότι θα το πω με τον Γιάννη Πάριο, δεν καταλάβαινα τι ζω. Ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος όπως ακριβώς τον έβλεπες πάνω στη σκηνή, δεν είχε τίποτα επιτηδευμένο πάνω του και δεν θα σταματήσω ποτέ να τον ευχαριστώ για όλο αυτό που μου έδωσε», είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.


Η Μελίνα ξαφνικά αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική

Σχετικά με την κόρη της και τις σπουδές της στην υποκριτική, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: «Η Μελίνα ήταν ένα παιδί που πήγαινε για Νομική. Ξαφνικά μου λέει "εγώ το αποφάσισα, υποκριτική θα σπουδάσω". Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν νομίζω ότι την ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σε αυτό το πλαίσιο, εδώ, την ενδιαφέρει η υποκριτική και το μιούζικαλ, αλλά κατά βάση η υποκριτική νομίζω. Έχει και μια θεία φωνή, πιστεύω ότι αν συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό, κάπου εκεί θα πάει. Από την άλλη, όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Στα 18-19 ακόμα δεν ξέρεις», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.


Εύχομαι ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός

Όσον αφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη και την κατάσταση της σχέσης τους, η γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τα δυνατά της συναισθήματα για εκείνον και τη «δεύτερη ευκαιρία στη ζωή» που της έδωσε.

«Εύχομαι ο Βασίλης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δεν το περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ήρθε εντελώς αναπάντεχα και ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό. Πραγματικά με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου να νιώσω όσα πράγματα δεν ένιωθα για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε είπα "ναι, θα το κάνω", χωρίς να ξέρω επί της ουσίας αν αυτό που έκανα μπορεί να έχει διάρκεια», υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.

«Εγώ δεν ήμουν καλά, το σίγουρο ήταν ότι από τη στιγμή που ήρθε ο έρωτας, υπήρχε ένας πολύ σοβαρός λόγος που ήρθε, και ναι, τον κράτησα», δηλώνει η Δέσποινα Βανδή


Στη ζωή μου φρόντιζα όλα τα άλλα, εκτός από εμένα

Για τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Δεν άκουσα τίποτα, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Αυτό που έχω πάρει απόφαση τα τελευταία χρόνια είναι ό,τι κάνω να ευχαριστεί εμένα. Στη ζωή μου φρόντιζα όλα τα άλλα, εκτός από εμένα. Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ δεν ήμουν καλά, το σίγουρο ήταν ότι από τη στιγμή που ήρθε ο έρωτας, υπήρχε ένας πολύ σοβαρός λόγος που ήρθε, και ναι, τον κράτησα».


Το απόλυτο είναι να είσαι στην αγκαλιά του άλλου

Τέλος, για το ενδεχόμενο γάμου η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι δεν είναι προτεραιότητά της: «Το απόλυτο δεν είναι ο γάμος. Το απόλυτο είναι να είσαι στην αγκαλιά ενός ανθρώπου το βράδυ όταν κοιμάσαι, να ξέρεις ότι υπάρχει αλήθεια και ότι υπάρχει συναίσθημα έντονο και ουσιαστικά. Δεν είμαι σε αυτή τη φάση, χωρίς να το αποκλείω, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: