Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, νικητής του περσινού MasterChef, αποκάλυψε τι έκανε με το έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει δική του εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε αρχικά: «Σαν νικητής του παιχνιδιού θεωρώ ότι μου έχει κάνει μόνο καλό. Έχεις πιο πολλές ευκαιρίες, κάνει καλό στη δουλειά σου και είναι και λίγο το πώς θα το διαχειριστείς σαν άνθρωπος».

Όσο για το τι έκανε με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ο ίδιος απάντησε: «Όπως τα πήρα, έτσι τα έδωσα στη μάνα μου που έχει έναν λογαριασμό στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί, γιατί σίγουρα έχω κάποια πλάνα για το μέλλον που θέλω να γίνουν».

Για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στην πρωινή εκπομπή, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχολίασε: «Με πλησίασε το κανάλι για το πρωινό και λέω “δεν το δοκιμάζεις μια φορά; Δεν θα ‘χεις ξανά την ευκαιρία”. Οπότε έτσι δέχθηκα. Είναι κάτι διαφορετικό από την κουζίνα, είμαι λίγο έξω απ’ τα νερά μου καμιά φορά αλλά οκ».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάποια στιγμή μία δική του μαγειρική εκπομπή, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ξεκαθαρίζει με χιούμορ: «Θα το δοκίμαζα σίγουρα αλλά θα ήταν λίγο τρομακτικό νομίζω. Όσο υπάρχει ο Άκης (Πετρετζίκης), δεν αξίζει. Δεν τον χτυπάς με τίποτα, είναι ο πρώτος σε αυτό που κάνει».