Ήταν Μάρτιος του 2022 όταν η είδηση πως η Χέιλι Μπίμπερ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο έκανε τον γύρο του κόσμου και σόκαρε τους θαυμαστές της.

Oι πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι το μοντέλο είχε συμπτώματα που έμοιαζαν με εγκεφαλικό, τα οποία προκλήθηκαν από θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της. Ύστερα από εξετάσεις, οι γιατροί εξήγησαν στην 25χρονη πως έπαθε μια παροδική ισχαιμική προσβολή. Επίσης, ανακάλυψαν μια μικρή τρύπα στην καρδιά της, την οποία χρειάστηκε να κλείσουν.

«Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες»

Δέκα μήνες μετά, η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε να «ανοίξει» την καρδιά της και να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

Στο podcast «Run-Through with Vogue» αποκάλυψε πως της άφησε πολύ άσχημες μνήμες, καθώς για καιρό ζούσε με το άγχος μήπως της συμβεί ξανά το ίδιο.

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά», είπε χαρακτηριστικά.Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα συναίσθημα που δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό». Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θυμάται τον εαυτό της να έχει νιώσει ξανά τόσο μεγάλο φόβο.

«Το επεισόδιο συνέβη ενώ βρισκόμουν στο Παλμ Σπρινγκς. Έκτοτε, μου είναι πολύ δύσκολο να επισκεφθώ το μέρος. Τις δύο πρώτες φορές που πήγα ξανά εκεί, είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Ξαφνικά θυμάσαι πώς ακριβώς συνέβησαν όλα τη στιγμή εκείνη. Νομίζω, όμως, πως όλο αυτό είχε και τη θετική του πλευρά. Με οδήγησε στο να ανακαλύψω ότι έχω αυτή την τρύπα στην καρδιά μου», εξομολογήθηκε.

Τέλος, παραδέχτηκε πως πλέον ζει τη ζωή της πιο ήρεμη, χωρίς να σκέφτεται τι μπορεί να της συμβεί. «Σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου καλά», σημείωσε.