Πολλά τα σενάρια για το χρηματικό ποσό που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι από την έκδοση του νέου του βιβλίου. Πρόκειται για χρηματικό ποσό που ξεπερνά τη φαντασία και θα τον κάνει ακόμα περισσότερο πλούσιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μόνο η προκαταβολή που πήρε την εκδοτική εταιρεία Penguin Random House φτάνει τα 20 εκατομμύρια δολάρια! Η ET Canada ανέφερε ένα ακόμη πιο εξωφρενικό ποσό, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αφορά τέσσερις εκδόσεις του βιβλίου, έναντι 35 - 40 εκατομμυρίων δολαρίων!

Συνοδεία οπλισμένων σωματοφυλάκων

Ο Πρίγκιπας Χάρι, πάντως, ασχολείται αυτό τον καιρό με τις συνεντεύξεις που δίνει κάθε τρεις και λίγο, δεξιά κι αριστερά. Φυσικά για να… προμοτάρει το βιβλίο του. Μάλιστα, πήγε στην τελευταία του συνέντευξη στη Νέα Υόρκη στο The Late Show με οπλισμένους σωματοφύλακες.

Ο ένας μάλιστα, από τους ανθρώπους ασφαλείας του, είχε μαζί και ένα βαλιτσάκι της εταιρείας όπλων Glock, στο οποίο κουβαλάνε όχι μόνο το όπλο, αλλά και τα πυρομαχικά, δείγμα του ότι οι σωματοφύλακές του, μάλλον ήταν έτοιμοι ακόμα και για το ενδεχόμενο για να γίνει… πόλεμος.