«Δεν θα βγω από την καρδιά του κόσμου, δεν είμαι ο Μπέζος» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Μετά από αυτό το σχόλιο για τον Γιάννη Μπέζο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον «αέρα» του «Happy Day» σε μια εκδήλωση που ακυρώθηκε.

«Χθες ήταν μια τεράστια εκδήλωση στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε αργότερα ότι: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο – «Ένα γεγονός που δεν ξέρετε» (Βίντεο)

Σε δηλώσεις της από την πλευρά της, η Ιωάννα Πηλιχού είχε να πει τα καλύτερα για τον άλλοτε τηλεοπτικό της πατριό, Γιάννη Μπέζο, από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Δεν έχω προλάβει να δω τι ακριβώς είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο. Εγώ προσωπικά λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Είναι κύριος, είναι επαγγελματίας, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω δει σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό» είπε η Ιωάννα Πηλιχού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: