H 19χρονη Μελίνα, που αποφοίτησε πριν λίγους μήνες από το Κολλέγιο Αθηνών και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική σε σχολή στο Λονδίνο, είναι ερωτευμένη με τον γυμναστή και παίκτη του βόλεϊ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

To ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και κάνουν συχνά μαζί δημόσιες εμφανίσεις. Ποιο είναι, όμως, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε μαζί με τη μητέρα της στο γυμναστήριο στη Γλυφάδα που είναι ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, τον οποίο και ερωτεύτηκε.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για σπουδές στο Λονδίνο. Η απόστασή όμως δεν τους στέκεται εμπόδιο καθώς τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πηγαινοέρχονται συχνά Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη.


«Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: