Δεν εµφανίζονται συχνά µαζί, όµως είναι δεµένοι και αγαπηµένοι. Η Σούλα Λιάκου περήφανη δηµοσίευσε µια σπάνια εικόνα από τα γενέθλια του συζύγου της και επιτυχηµένου αρχιτέκτονα Πάρη Λιάκου. Σύµφωνα µε πληροφορίες, το λαµπερό ζευγάρι ήταν σε ένα φιλικό σπίτι στην Αθήνα και ξαφνικά εµφανίστηκε µια τούρτα για τον Πάρη Λιάκο. Η έκπληξη τους γέµισε µε συγκίνηση και αφού του τραγούδησαν το «Happy Birthday» ο γνωστός αρχιτέκτονας έσβησε τα κεράκια. Είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε και οραµατίστηκε το «Cavo Tagoο» στη Μύκονο, πάνω από 250 πεντάστερα ξενοδοχεία, καθώς και κατοικίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

1
Πολλές ήταν οι ευχές που δέχτηκε η ίδια η Σούλα Λιάκου για το νέο έτος από φίλους της σε όλο τον κόσµο που την αγαπούν και την εκτιµούν. «Το να έρχονται άνθρωποι από όλο τον κόσµο, να έχουν κάνει στέκι ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα και να λένε “πάω στη φίλη µου τη Σούλα” είναι µεγάλο κατόρθωµα… Είναι µεγάλη τιµή το ότι αυτοί οι άνθρωποι επιλέξανε µέσα από όλους τους προορισµούς ένα µικρό νησί και ένα ξενοδοχείο που δεν ανήκει σε κάποια αλυσίδα. Εκείνο που εµένα µε ικανοποιεί αφάνταστα είναι µια φράση που ακούω σχεδόν από το 90% των πελατών, ανθρώπων που φιλοξενούµε, ότι νιώθουν σαν το σπίτι τους», δηλώνει και αποκαλύπτει τη γνωριµία της µε την Ιζαµπέλ Γκουλάρτ.

«Την πρώτη φορά που ήρθε την έβλεπα πολύ απόµακρη. Της είπα αν ήθελε να φάµε µαζί ή οτιδήποτε. Στο τέλος δεν της µίλαγα, γιατί την έβλεπα απόµακρη. Λίγες µέρες µετά, όταν είχα βάλει φωτογραφία στο Instagram από το Παρίσι και το fashion week, µου στέλνει µήνυµα και µου λέει “θέλω να βρεθούµε, µια που δεν βρεθήκαµε στη Μύκονο”. Ετσι ξεκίνησε η φιλία µας. Ισως ήταν και εκείνη µαζεµένη, δεν ξέρω πώς να το πω…».

Για τη Σούλα Λιάκου οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από τις οικονοµικές. «Με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό αναπτύξαµε σχέσεις, γίναµε φίλοι. Πλέον εµείς µε αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουµε µια συνεργασία σε οικονοµική βάση µόνο. Ποτέ δεν είχαµε συνεργασία σε οικονοµική βάση µε κανέναν. Είχαµε συνεργασία φιλική», καταλήγει.