Loukia-papadaki
Lifestyle

Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: Λιποθύμησα, ήταν 20 λεπτά χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη

Όσα δήλωσε στο Στούντιο 4!

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην Λάμψη.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά. Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα» αποκάλυψε η  ηθοποιός.

«Δεν συνδυάσαμε τη σειρά με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί… Δεν ήμουν έγκυος όταν γράφτηκε. Έχει έναν τρόπο και φαίνεται το άτιμο, δεν το ανακοίνωσα. Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Μου έλεγαν τι πειστικά παίζετε την έγκυο! Έκανα έναν χρόνο παύση, είχα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και έκανα εκπομπή στην ΕΡΤ 3. Στη σειρά ήμουν στην Αμερική.

Η Βίρνα είχε ερωτευτεί τον Τζώνη Θεοδωρίδη και έκανε παιδί μαζί μου. Του την έπεσα σικάτα και έγιναν απείρου κάλλους πράγματα. Καθόμαστε και μιλάμε τέσσερις ώρες για τη Λάμψη. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο όλα αυτά που έχω κάνει στη σειρά» αποκάλυψε χιουμοριστικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η  ηθοποιός σχολίασε και τις τελευταίες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, τονίζοντας πώς όλοι οι πρωταγωνιστές είχαν γίνει μία οικογένεια λόγω των πολλών ωρών δουλειάς.

«Είναι προσωπική εμπειρία. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι, πρωταγωνιστές με 30 χρόνια ήδη καριέρας να παίρνουν τα ίδια χρήματα με κάποιον που ήταν η πρώτη του δουλειά. Από και εκεί και πέρα, η προσωπική επαφή και εμπειρία του καθενός από εμάς με κάποιους, είναι καθαρά δική του απόφαση. Δεν επηρέαζε ποτέ τη σχέση μας. Ήμασταν μία οικογένεια και χωριζόμασταν για έναν ύπνο. Συγκεκριμένα με τον Χρήστο Πολίτη, με τον οποίο με συνέδεε αγάπη και φιλία, ήμασταν όλη μέρα στο θέατρο και τρεις δρόμους στη Νέα Σμύρνη», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Με αυτόν τον τόνο φωνής και αυτή τη μούρη δεν νομίζω να μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης».

Mίλησε και για τον λόγο που δεν έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της και στα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί

«Με βοηθά η φύση γιατί τα μαλλιά μου έχουν τις ανταύγειες. Θα μπορούσε όμως να είναι ένα τέλειο ασημένιο. Μου αρέσει και μου πάει. Για να μείνεις ίδιος ή πρέπει να πεθάνεις ή να σε βαλσαμώσουν. Κυκλοφορούν πάρα πολλοί βαλσαμωμένοι ολοζώντανοι άνθρωποι, αλλά η όψη είναι αγριευτική. Είναι προσωπικές επιλογές, που όμως και δεν είναι. Γιατί αν ήταν ανεξάρτητες αυτές οι επιλογές, θα ήταν πολύ καλό. Γίνονται φοβερές βλάβες καθημερινά κι αφήνουμε εαυτούς να καταστρεφόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Όλο αυτό είναι μια βαθύτατη διαταραχή, την οποία προωθούν κάποιοι, κάτι, από κάπου, οι εξωγήινοι; Αλλά περνά υποδόριο, ύπουλα και σιγά σιγά σαν την σταγόνα από τον ορό. Τελικά το καθημερινό και το κανονικό είναι η επανάσταση της εποχής» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.