Συντετριμμένα είναι όλα τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που βρέθηκαν στην Αθήνα για «το τελευταίο αντίο».

Εκτός από τους στενούς συγγενείς τους, στην Αθήνα ταξίδεψαν και γαλαζοαίματοι από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Ένα αρκετά μακρινό ταξίδι έκανε η κόρη του Θεοδώρα Γλίξμπουργκ με τον αρραβωνιαστικό της, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του το 2018 και προετοίμαζε τον γάμο του για το 2020, αλλά τους πρόλαβαν η πανδημία του κορονοϊού και ο γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ.

Επειτα από αρκετές ματαιώσεις, το ζευγάρι σκόπευε να τελέσει τον γάμο του στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο θάνατος του τέως είναι πιθανό να αλλάξει εκ νέου τα σχέδιά τους.


Η «άγνωστη» Θεοδώρα Γλίξμπουργκ και ο δικηγόρος σύζυγος

Η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ είναι 40 ετών και είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας. Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα με το όνομα Θεοδώρα Greece.

Στον λογαριασμό της στο Instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece.

Η κόρη του τέως σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο Pανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

«Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ», είχε γράψει ανακοινώνοντας τον αρραβώνα της στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε αναφέρει: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Να θυμίσουμε ότι η Θεοδώρα εμφανίστηκε χωρίς τον αρραβωνιαστικό της στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ τον Οκτώβριο του 2021.