Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισαν, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, να χωρίσουν. Αιτία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απιστία του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Μετά το διαζύγιό τους η Λατίνα ποπ σταρ και ο διεθνής άσος έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα όπου οι αιχμές και τα τρολαρίσματα εκατέρωθεν δίνουν και παίρνουν.

To Mykonos Live TV γυρίζει τον χρόνο πίσω και πιο συγκεκριμένα στο 2011 όταν οι δυο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι και επέλεξαν την Μύκονο για τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι.

Κατά την παραμονή τους στο νησί των Ανέμων η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Καταλανός στόπερ ήταν μες στα μέλια αφήνοντας το πάθος τους να φουντώσει ελεύθερα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Η κάμερα τούς κατέγραψε σε φλογερά τετ-α-τετ τόσο στο μπαλκόνι της πολυτελούς σουίτας του ξενοδοχείου Kivotos όπου διέμεναν όσο και στο ξύλινο πειρατικό σκάφος με το οποίο πήγαν κρουαζιέρα στην Δήλο.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος που ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να απαθανατίσει κατ’ αποκλειστικότητα τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού θυμάται ότι ψηνόταν για ατέλειωτες ώρες στον ήλιο ενώ αναγκάστηκε να κολυμπήσει στην θάλασσα με την κάμερα στα χέρια και να πιαστεί από μια σημαδούρα προκειμένου να έχει οπτική επαφή.

Δείτε ακόμη: Σακίρα - Πώς κατάλαβε ότι ο Πικέ υπήρξε άπιστος: Η μαρμελάδα που πρόδωσε τα ένοχα μυστικά (Βίντεο)

Μάλιστα την πρώτη μέρα είχε απογοητευτεί πολύ γιατί Σακίρα και Ζεράρ Πικέ δεν βγήκαν καθόλου από το δωμάτιό τους επιλέγοντας να δουν ταινίες.

Όπως θα δείτε στο ακυκλοφόρητο βίντεο με πλάνα που κατάφερε να τραβήξει ο Πέτρος Νάζος, στο μπαλκόνι της σουίτας του Kivotos το ζευγάρι καθόταν αγκαλιασμένο σε μια ξαπλώστρα και αντάλλασσε καυτά φιλιά, ενώ πάνω στο σκάφος που επιβιβάστηκε με προορισμό την Δήλο η Σακίρα άρχισε να λικνίζεται μπροστά στον αγαπημένο της, ο οποίος την «χούφτωσε» και της ψιθύριζε λόγια έρωτα και πάθους. Τι κρίμα που όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν…

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: